Netnor

Markedsføring

Drive målrettet trafikk til nettstedet ditt. Dagens forbruker setter mye tillit til søkemotorer for å finne det de trenger. Søkene involverer å finne produkter, gjennomgå merkevarer og finne bedriftssteder. Er dette noe bedriften din kan ha nytte av? Vi hjelper deg med riktig løsning både på google og i sosiale medier.

De fleste kjøpsprosesser starter med et google søk. Derfor er det viktig å være synlig når mulige kunder er i kjøpsmodus etter nettopp dine tjenester og produkter.

Også sosiale medier har blitt et veldig viktig sted å ha en markedsstrategi mot.

Vi har jobbet målrettet med synlighet for våre kunder siden oppstarten i 2003.

Optimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) er prosessen med å optimalisere nettstedet ditt for å vises på søkemotorer. Vi jobber direkte med nettsiden din og forbedrer den. Bilder, teknisk oppbygging, lenker og tekst. Vi finner søkeord og nøkkelsetninger som vi kan bygge flott innhold rundt for å drive målrettet trafikk til den.

Google ads

Google Ads er et di mest effektive, målrettede og kostnadseffektive metodene når det gjelder digital annonsering. Ved å legge en god strategi kan du raskt oppnå synlighet og tiltrekke deg nye kunder.Det er flere type annonseprodukter, og du kan kombinere søkeannonser og displayannonser

Sosiale medier annonsering

Annonsering i sosiale medier kan gi deg mer trafikk til nettsiden din, økt engasjement og flere kunder. Lurer du på hvilke kanaler du skal prioritere av Instagram, Facebook, Linkedin, Snapchat, TikTok eller? Så lenge du vet hva du vil oppnå, gjør vi jobben med å velge de riktige kanalene, tilpasse annonser til din målgruppe og oppfylle dine mål.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte. Sammen finner vi løsninger.

920 24 037
post@netnor.no